Wednesday, 21 March 2012

Pengumuman Keputusan SPM 2011

Hari ini 21 Mac 2012 merupakan tarikh yang pasti tidak akan dilupakan buat semua calon SPM 2011 kerana pada hari ini tepat pada pukul 10 pagi keputusan SPM 2011 diumumkan. TAHNIAH KEPADA 559 CALON SPM 2011 YANG TELAH MENDAPAT SEMUA A DALAM SPM!! =D Fyqah tumpang gembira atas kejayaan kakak2 dan abang2 semua :) Fyqah harap sangat tahun depan Fyqah dapat keputusan SPM segempak kakak2 dan abang2 semua. DOAKAN FYQAH YE :')


Di kesempatan ini juga, Fyqah nak ucapkan tahniah buat sepupu Fyqah iaitu ABG AFIQ yang telah memperoleh 7A+ 2A. Wah, hebat sungguh abg Afiq. Tahniah juga buat 22 orang senior Fyqah yang telah memperoleh straight A. YOU DID A GOOD JOB! ^_^Setahun lagi Fyqah bakal menghadapi situasi sama seperti mereka. Perasaan takut+cemas+sedih+suka dan lain2 pasti akan muncul bagi setiap calon SPM yang akan mengambil keputusan mereka. Betul tak?? Fyqah nak sangat dapat result segempak 559 Calon SPM 2011. Mampukah Fyqah? 


DOAKAN FYQAH MENDAPAT KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DALAM SPM 2012. Buat kakak2 dan abang2 yang mendapat semua A dalam SPM 2011, boleh tak kongsi dengan Fyqah rahsia kejayaan anda semua?? Fyqah pun nak jadi seperti anda juga. Pleaaassseee....... *muka mohon simpati*

Baiklah, sampai di sini sahaja coretan Fyqah buat kali ini. Fyqah mohon ampun dan maaf sekiranya entry ini ada menyakiti hati sesiapa. Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah dan yang buruk datang daripada diri Fyqah sendiri. Sekian terima kasih.
Assalamualaikum :)

#Kejayaan itu akan datang dengan usaha yang mulia :)#


No comments:

Post a Comment

 
© Fyqah Ismail