Tuesday, 19 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH...

Bello! *suara ala ala minion* Dah lama Fyqah tak join segmen or GA. So, hari ni Fyqah nak join Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je sebab Fyqah rasa segmen ni macam best je macam menarik je. kihkih *ketawa sambil tutup mulut dgn sapu tgn* And one more thing, syarat-syarat segmen ni tak complicated sgt. I loikeee!

Anda berminat untuk join? Sila klik pada header Mama Dara yang devoom kebabooom bawah ni.



Btw, thanks Mama Dara for this ohsem segmen. Eh suka hati kita je panggil Mama Dara..haha..I'm sorry Mak Dara the gorjes! Just kidding ^_^

Okaylah sampai di sini buat kali ini. Andai ada kekasaran bahasa dalam entry ini mohon dimaafkan. Sesungguhnya yang baik daripada Allah dan yang buruk daripada diri Fyqah sendiri. Sekian terima kasih.
Assalamualaikum :)

Semua ciptaan Allah tomey tomey belaka. Hanya manusia yang suka buat perbandingan.

12 comments:

  1. dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  3. singgah pagi kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  4. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. hikhik!
    comel mata mcm tu :)
    bw here :)

    ReplyDelete
  6. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  7. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  8. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  9. comelnya dia..

    salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    follow done. :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    btw best gak nama mama dara tu.. tenkiuuu hehehe

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  12. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

 
© Fyqah Ismail