Monday, 7 December 2015

Pencarian Blog Terkemas 2015 !

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH...

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Fyqah dah lama tak join apa-apa segmen. Meyh la uolss memeriahkan Pencarian Blog Terkemas 2015. Mungkin blog anda adalah salah satu blog terkemas abad ni *wink*

Fyqah nak tag :

Abe Zamani
Ain Punya Cerita La

6 comments:

  1. singgah. selamat bersegmen. goodluck :)

    ReplyDelete
  2. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

    ReplyDelete
  3. all the best!

    http://messarah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe..follow sini sekali
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

    ReplyDelete

 
© Fyqah Ismail