Saturday, 7 July 2012

MRTHEALLSHARED,AISYAH SHAKIRAH, NADIA SYAMILANampak tak betapa excitednya Fyqah nak upload gambar ni..hehehe. Pertama kali Fyqah buat gambar yang boleh bergerak..Terer tak Fyqah?haha ^_^ *xpayah nak bangga sangatla Fyqah.Allah tak suka*

Mesti awak semua nak tahu apa maksud gambar ni,bukan?Gambar ni tak bermaksud apa-apa pun..hehe..Sebenarnya, Fyqah nak satu hari nanti Abang-abang Mrtheallshared,kak Aisyah dan kak Nadia bergabung bagi menghasilkan satu video.Boleh tak??
Mesti GEMPAK kalau mereka  bergabung kan??

Mrtheallshared, Aisyah Shakirah, Nadia Syamila bergabung MELETOP! 
*melody lagu Adam dan Stacy-Menggegar Dunia*

Tapi nampaknya sekarang mereka sibuk. So, Fyqah kena tunggu lagi 10 tahun kot. hehe..nevermindla :)
Walau apapun Fyqah akan sentiasa menyokong dakwah Mrtheallshared, kak Aisyah dan kak Nadia.
Fyqah doakan abg-abg MTA, kak Aisyah dan kak Nadia berjaya dalam  mengecapi cita-cita mereka dan terus menghasilkan video-video dakwah yang HEBAT ^_^

Akhir sekali, Fyqah mohon abg-abg dan kakak-kakak doakan adikmu ini berjaya dalam SPM 2012. *adikla sgt.hehe ^_^* Fyqah pun nak jadi mcam abg-abg dan kakak-kakak juga dapat belajar kat universiti.Mesti best kan? :)

Baiklah cukup sampai di sini. Maaflah, Fyqah tak tahu kenapa hari ini Fyqah hyperactive sangat. Mungkin impak daripada Program Teknik Menjawab Bahasa Inggeris tadi. Pagi tadi,bila Fyqah masuk Dewan 2 ramai orang macam pelik.

Luar Dewan 2:
Sahabat 1: Eh awk, Dewan 1 kat sana??
Fyqah: Kita dewan ni la :) Awak Dewan mana?
Sahabat 1: Kita Dewan 1.
Fyqah: Ouhhhh..
Sahabat 1: Okay Bye *muka blur*
Fyqah: Bye! :D

Dalam Dewan 2:
Kawan-kawan masih ramai belum datang. Jadi,banyak tempat kosong. Fyqah pilih tempat baris ke-2 dari depan. Semangat nk belajar BI :)

Sahabat 2: Eh, awak kat sini??
Fyqah: A'ah :)

Bila Mardhati sampai, dia tak nak duduk kat situ. . Dia kata dia tak nak duduk depan sangat sebab dia nak tidur. hehe ^_^ Okayla Fyqah pun tak kisah sangat :) Kami pun duduk di tengah baris ke-7 dari depan. Alhamdulilah, banyak yang Fyqah belajar tadi. Insyaallah lepas ni Fyqah akan perbaiki penulisan Fyqah dalam  Essay  :) Thanks teachers for organising this AWESOME programme <3 ^_^

Mesti ada yang tertanya-tanyakan apa beza Dewan 1 dan Dewan 2? Dewan 1 untuk pelajar-pelajar yang pandai Bahasa Inggeris manakala Dewan 2 pula untuk pelajar-pelajar yang agak lemah dalam Bahasa Inggeris. Fyqah ni kategori pelajar yang lemah Bahasa Inggeris.Fyqah akui Bahasa Inggeris Fyqah hancur. Fyqah tak pandai nak buat ayat dalam Bahasa Inggeris. Untuk pengetahuan awak semua, dalam kelas Fyqah hanya 8 orang je dapat Dewan 2 yang lain semua Dewan 1. Nasib baik ada Mar :) Thanks Mar sebab temankan kita :')

E'eh makin panjang Fyqah membebel..hehe. Sorii :( Fyqah mohon ampun dan maaf sekiranya entry Fyqah ini menyakiti hati awak. Sesungguhnya yang baik daripada Allah dan yang buruk daripada diri Fyqah sendiri. Sekian terima kasih.
Assalamualaikum :)
No comments:

Post a Comment

 
© Fyqah Ismail