Tuesday, 8 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri ......

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH...

Hari ni Fyqah nak join satu segmen yang dianjurkan oleh HafizzyAziz @ Apit :)

Klik pada banner untuk join :)

SAYA BLOGGER NEGERI JOHOR! I'm proud to be Johorian.Hehe.Nak tau kenapa Johor AWESOME?

1. Semua makanan kat Johor ni sedap-sedap belaka.Contohnya Laksa Johor,Mee Racun dan sebagainya.Sekali awak makan mesti nak lagi ^_^

2. Banyak tempat yang menarik kat negeri Johor ni.Contohnya Legoland,JPO dan lain-lain lagi :)

Okay itulah saja yang Fyqah dapat bagi.Actually,ada banyak lagi tapi Fyqah malas nak menaip.Hehehe 

Awak kena tag ^_^  Ieka Farhana

Sampai di sini entry Fyqah buat kali ini.Segalam salah dan silap mohon dimaafkan.Sesungguhnya yang baik daripada Allah dan yang buruk daripada diri Fyqah sendiri.Sekian terima kasih.
Assalamualaikum :)
JOM RAMAI-RAMAI JOIN SEGMEN AWESOME NI ^_^

35 comments:

  1. dah follow sini..dari segmen yang sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow you back :) Anyway thanks!

      Delete
  2. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.done follow you back.anyway thanks! ^_^

      Delete
  3. mai singgah sini :)
    dtg dr segmen yg sama .
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana mai sini.In Sha Allah nanti kita mai sana pula :)

      Delete
  4. singgah sini , done follow awak :D

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    have a nice day :) salam perkenalan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah.Done follow you back ^^
      Have a nice day too.Salam perkenalan juga :)

      Delete
  5. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.terima kasih kerana sudi dtg berkunjung :) In Sha Allah nanti kita akan singgah blog awak pula ^_^

      Delete
  6. Jalan jalan dari Terengganu. Done follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..awak nak belanja ke??boleh juga..hehe..Terima kasih kerana sudi singgah sini.In Sha Allah kita akan balas kunjungan awak dan follow awak balik :)

      Delete
  7. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di siang hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah lama FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi datang.In Sha Allah kita akan balas kunjungan anda :)

      Delete
  8. hai org johor !! ^^
    mai dtg selangor !!

    http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi datang.In Sha Allah kita akan balas kunjungan anda :)

      Delete
  9. hai! org tganu folow sini! jom! visit ganu 2013! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi datang.In Sha Allah kita akan balas kunjungan anda :)

      Delete
  10. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi datang.In Sha Allah kita akan balas kunjungan anda :)

      Delete
  11. Salam...Blogger Dari jSabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
    Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi datang.In Sha Allah kita akan balas kunjungan anda :)

      Delete
  12. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak.In Sha Allah kita akan balas kunjungan dan follow awak balik :)

      Delete
  13. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..salam berkenalan juga..Tak mengapa.In Sha Allah nanti kita datang melawat awak pula :)

      Delete
  14. salam blogger dari Kelantan...bertandang dr segmen sama...Jemput ke Ladang "Pengemis Cinta"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.Terima kasih kerana sudi datang ke sini.In Sha Allah,kita akan balas kunjungan anda :)

      Delete
  15. Dari Ngeri sembilan datang ke Johor , Harap Johor sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course dear.In Sha Allah nanti kita ke sana ye ^_^

      Delete
  16. wahhh johor.. i loike johor ~
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. I loike nogori tu..hehe..In Sha Allah dear ^_^

      Delete
  17. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum,
    Slm singgah dan Slm blogger.
    Done Follow. Dtg dr segmen yg sama, blogger dr Johor. http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-johor.html

    Jemput join segmen sy yer di http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-cuti-cuti-blogger-saya-dari.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

 
© Fyqah Ismail