Thursday, 19 April 2012

Nadia Syamila :)


Apa khabar kawan2 semua?? Fyqah doakan awak semua sihat sejahtera. Fyqah baru je abis menghadapi PK 2. Alhamdulilah Fyqah dapat jawab semua soalan. Sekarang Fyqah hanya bertawakal kepada Allah. Doakan Fyqah dapat keputusan yang cemerlang dalam PK 2 ni. Sekarang Fyqah kena buat persediaan untuk menghadapi Peperiksaan Pertengahan Tahun pula yang bakal tiba tidak lama lagi. Doakan Fyqah ye :)
Gud luck untuk adk2 dan kawan2 yang akan menghadapi mid year :)


Okay sebenarnya hari ini Fyqah nak cerita pasal seorang lagi vlogger..Nama dia kak NADIA SYAMILA :) Mesti ramai yang tak tahu pasal kak Nadia ni?Jadi, Fyqah hari ini akan perkenalkan kak Nadia ni kat  awak semua :)

BIODATA NADIA SYAMILA

Nama: Nadia Syamila
Umur: 18 tahun
Asal: Shah Alam, Selangor

Okay itu je yang Fyqah tahu pasal kak Nadia. Kalau awak semua nak kenal  dengan lebih rapat dengan kak Nadia boleh la klik link2 di atas :) 

Sebenarnya, kak Nadia ni best friend kak Aisyah :) Mereka satu sekolah dulu. Nak tahu tak,Fyqah rasa bertuah sangat dapat kenal dengan kak Nadia, kak Aisyah dan abg2 Mrtheallshared :') Mereka memang super awesome. Alhamdulilah, Allah dah pertemukan Fyqah dengan orang2 yang hebat seperti mereka. Mereka semua telah berjaya dengan cemerlang dalam SPM 2011. Hal ini membuatkan Fyqah pun ingin berjaya seperti mereka :) Semoga Allah terus memberikan kejayaan kepada mereka..Amiinn :)

Ni hadiah Fyqah buat kak Nadia :)


Okaylah sampai di sini entry Fyqah buat kali ini. Fyqah mohon ampun dan maaf sekiranya entry ini ada menyakiti hati sesiapa terutama kak Nadia. Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah dan yang buruk itu datang daripada diri Fyqah sendiri.Sekian terima kasih.
Assalamuaalaikum :)


No comments:

Post a Comment

 
© Fyqah Ismail